Tervetuloa Kirpputori -blogiin!


Tervetuloa Kirpputori -blogiin!

Tarkoitukseni on myydä minulle tarpeettomia tavaroitani eteenpäin uusille innokkaille käyttäjille. Pistän hyvän kiertämään!

Myynnissä on kaikkea mahdollista maan ja taivaan väliltä mm. kosmetiikka tuotteitta, vaatteita, kirjoja, pelejä jne. eli kaikkea löytyy sekä naisille/tytöille että miehille/pojille.

Blogissa olevat tuotteet ovat kohtuuhintaisia eli pienellä raha summalla voi saada jopa useita tuotteita, sillä pyydän tuotteista sen verran kuin olisin itse valmis maksamaan niistä. Hinnoittelen kaikki myymäni tuotteet valmiiksi, mutta antamani hinta ei kuitenkaan ole lopullinen vaan se on vielä mahdollista muuttaa*. (*Antamani hinta johdattelee siihen suuntaan kuinka paljon suunnilleen olen valmis myymään tuotteesta.

Ostettavissa on upouusia sekä hyväkuntoisia käytettyjä tuotteita. Blogin tuotteilla ei ole palautusoikeutta. (Tulen kertomaan tarkasti ostettavista tuotteista ja kertomani kuvan mukaan ne ostettaessa myös toimitetaan.)

Mikäli satut kiinnostumaan ostamaan blogistani, niin pyydän sinua ottamaan yhteyttä sähköpostiini: Kirpputoriblogi@hotmail.com. Siellä otan tilaukset vastaan ja pistän tilatut tuotteet pikimmiten postiin. (Tilatut tuotteet toimitetaan postiennakon kautta.)

Minuun voi aina muutenkin ottaa yhteyttä sähköpostitse esim. jos on kysyttävää sinua kiinnostavasta tuotteesta, haluat tinkiä hinnasta tai muuta kysyttävää liittyen kirpputoriin. Tulen vastaamaan mahd. pian kaikkiin lähetettyihin viesteihin/kommentoihin!

Pisimmittä puheitta hyviä ostos hetkiä!(-:

tiistai 9. heinäkuuta 2013

Tiffany kreppirauta & Goldwell Professional Haircare Mini Hiustenkuivaaja



1. Tämä Tiffanyn kreppirauta on ollut kovassa käytössä, mutta toimii edelleen. Tällä saa terhakat krepit hiuksiin tuoden niihin pirtsakkaa eloa.
Rauta lämpenee noin 2-3 minuutissa. Johdon pituus on n. 170 cm.
Kreppirauta on siis vanha ja kovassa käytössä ollut, mutta toimii edelleenkin ongelmitta.

Tästä on pidetty hyvää huolta, joten rauta näyttää kuin uudelta.





2. Hiustenkuivaaja

”Kova ilmavirta hiljaisella äänellä.”

Pienen kokonsa ansiosta kuivaaja on helppo pakata pieneen tilaan. Matkallekin tämä on kuin luotu, sillä normaalikokoinen kuivaaja veisi matkalaukusta paljon tilaa, mutta tämä Mini kuivaaja säästää tilaa myös muillekin matkatavaroille.
Hiustenkuivaajaa on käytetty ja se toimii nykyäänkin erinomaisesti. Kuivaajasta on pidetty hyvin huolta, joten tämä näyttää uudelta pakkauksineen ja ohjeineen.
Kuivaajan johdon pituus on n. 170 cm.

1 kommentti: