Tervetuloa Kirpputori -blogiin!


Tervetuloa Kirpputori -blogiin!

Tarkoitukseni on myydä minulle tarpeettomia tavaroitani eteenpäin uusille innokkaille käyttäjille. Pistän hyvän kiertämään!

Myynnissä on kaikkea mahdollista maan ja taivaan väliltä mm. kosmetiikka tuotteitta, vaatteita, kirjoja, pelejä jne. eli kaikkea löytyy sekä naisille/tytöille että miehille/pojille.

Blogissa olevat tuotteet ovat kohtuuhintaisia eli pienellä raha summalla voi saada jopa useita tuotteita, sillä pyydän tuotteista sen verran kuin olisin itse valmis maksamaan niistä. Hinnoittelen kaikki myymäni tuotteet valmiiksi, mutta antamani hinta ei kuitenkaan ole lopullinen vaan se on vielä mahdollista muuttaa*. (*Antamani hinta johdattelee siihen suuntaan kuinka paljon suunnilleen olen valmis myymään tuotteesta.

Ostettavissa on upouusia sekä hyväkuntoisia käytettyjä tuotteita. Blogin tuotteilla ei ole palautusoikeutta. (Tulen kertomaan tarkasti ostettavista tuotteista ja kertomani kuvan mukaan ne ostettaessa myös toimitetaan.)

Mikäli satut kiinnostumaan ostamaan blogistani, niin pyydän sinua ottamaan yhteyttä sähköpostiini: Kirpputoriblogi@hotmail.com. Siellä otan tilaukset vastaan ja pistän tilatut tuotteet pikimmiten postiin. (Tilatut tuotteet toimitetaan postiennakon kautta.)

Minuun voi aina muutenkin ottaa yhteyttä sähköpostitse esim. jos on kysyttävää sinua kiinnostavasta tuotteesta, haluat tinkiä hinnasta tai muuta kysyttävää liittyen kirpputoriin. Tulen vastaamaan mahd. pian kaikkiin lähetettyihin viesteihin/kommentoihin!

Pisimmittä puheitta hyviä ostos hetkiä!(-:

tiistai 9. heinäkuuta 2013

Kynsilakkoja



1. Yves Rocher :in kiiltokynsilakka. Lakka levittyy tasaisesti kynnelle ja kuivuessaan tämä kiiltää kauniisti eli päällyslakkaa ei välttämättä tarvita tuomaan lisää kiiltoa kynsiin, sillä tämä nimensä veroisesti kiiltää.(High Color&High Shine)
Tämä oli aikoinaan minun lempikynsilakkojani, mutta nyt kun kynteni ovat huonokuntoiset ja sen myötä aina niin lyhyet, niin on lakkojen käyttökin jäänyt vähäiselle.
Kynsilakka on väriltään 101 –ROUGE eli punahilkan kauniin kirkkaan punaisen hunnun sävyinen.
Olen käyttänyt tätä muutaman kerran, joten pullo on vähän vajaa, mutta melkein täynnä. (5,5 ml.)


2. Tämä on myös Yves Rocherin kiiltokynsilakka kuin aikaisempikin. Tämä on vain väriltään 34.                        -ROUGE BOISE`, syvempi punaisen/roosan sävy.
Tämä on täysin käyttämätön. Tilattuani tämän Rocherilta kokeilin tätä kynteeni, mutten pitänyt lakan sävystä, sillä se on liian tumma minun makuuni. (Pidän kirkkaista sävyistä.) Kynsilakka on siis kuin uusi. (5,5 ml.)

3.  Kynsilakka on tilattu Oriflamelta. Lakka levittyy tasaisesti jättäen sileän pinnan sekä kuivuu nopeasti (riippuu kuitenkin kuinka monta kerrosta laittaa).
Lakka on Veryme :n lakkoja ja tämä on kyseisen merkin tuottamia Neon värisiä kynsilakkoja. Tämä on siis väriltään Neon Punainen (kirkkaampi kuin 1. lakka ja hiukan oranssiin taipuva).
Tätä olen käyttänyt pari kertaa, muuten kynsilakka ei ole sen koonmimmin käytetty. (8,00 ml.)

4. Siitä ei ole kauaa kun tämän kynsilakan ostin, joten tämä onkin uusin muihin lakkoihin verrattuna. Sain kuitenkin äskettäin samaisen lakan tutultani, joten ajattelinkin myydä pois yhden näistä kun ei muutenkaan lakkoja niin usein tule käytettyä, niin ei jäisi hyllylle norumaan.
Lakka on L.A Colors :in tuottamia Color Crace. Tämä on väriltään kultainen, mutta myös keltaisen sävyä on sekoitettu joukkoon. Lakassa on pieniä kultahiukkasia, mikä saa kynnet kimaltelemaan kauniisti. Kun lakkaa levitetään yhteen kynteen, tulee siitä hyvin ohuehko, mutta pari kerrosta laittaessa tulee siitä paksumpi ja näyttävämpi. (4,9 ml.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti