Tervetuloa Kirpputori -blogiin!


Tervetuloa Kirpputori -blogiin!

Tarkoitukseni on myydä minulle tarpeettomia tavaroitani eteenpäin uusille innokkaille käyttäjille. Pistän hyvän kiertämään!

Myynnissä on kaikkea mahdollista maan ja taivaan väliltä mm. kosmetiikka tuotteitta, vaatteita, kirjoja, pelejä jne. eli kaikkea löytyy sekä naisille/tytöille että miehille/pojille.

Blogissa olevat tuotteet ovat kohtuuhintaisia eli pienellä raha summalla voi saada jopa useita tuotteita, sillä pyydän tuotteista sen verran kuin olisin itse valmis maksamaan niistä. Hinnoittelen kaikki myymäni tuotteet valmiiksi, mutta antamani hinta ei kuitenkaan ole lopullinen vaan se on vielä mahdollista muuttaa*. (*Antamani hinta johdattelee siihen suuntaan kuinka paljon suunnilleen olen valmis myymään tuotteesta.

Ostettavissa on upouusia sekä hyväkuntoisia käytettyjä tuotteita. Blogin tuotteilla ei ole palautusoikeutta. (Tulen kertomaan tarkasti ostettavista tuotteista ja kertomani kuvan mukaan ne ostettaessa myös toimitetaan.)

Mikäli satut kiinnostumaan ostamaan blogistani, niin pyydän sinua ottamaan yhteyttä sähköpostiini: Kirpputoriblogi@hotmail.com. Siellä otan tilaukset vastaan ja pistän tilatut tuotteet pikimmiten postiin. (Tilatut tuotteet toimitetaan postiennakon kautta.)

Minuun voi aina muutenkin ottaa yhteyttä sähköpostitse esim. jos on kysyttävää sinua kiinnostavasta tuotteesta, haluat tinkiä hinnasta tai muuta kysyttävää liittyen kirpputoriin. Tulen vastaamaan mahd. pian kaikkiin lähetettyihin viesteihin/kommentoihin!

Pisimmittä puheitta hyviä ostos hetkiä!(-:

tiistai 9. heinäkuuta 2013

NINTENDO DS lite -pelikonsoli



Sain tämän pelikonsolin syntymäpäivälahjaksi ollessani noin 10 -vuotias, joten minulla on ollut tämä käytössäni noin seitsemän vuotta. Kovasti olenkin pelannut sillä monen moisia pelejä, mutta nyt koneella ei varsinaisesti ole ollut käyttöä, joten haluankin jonkun muun sitä käyttävän saavan tämän, sillä minulla se tulee muuten jäämän kaappini pohjan syövereihin.

(Laitteeseen on mahdollista liittää kaksi eri päistä kuuloketta (oik. alhaalla)
Kone on ollut kovassa käytössä, mutta se kuitenkin toimii ongelmitta. Muutamia pieniä naarmuja on konsolin etukannessa ja näytössä (alimmaisen) mitkä ovat tulleet normaalista käytöstä. Muuten pelikonsoli on kuin uusi ja valmis käytettäväksi.

Virran loputtua on kone mahdollista ladata täyteen sille tarkoitetulla johdolla mikä tulee Nintendo DS lite    -pelikonsolin mukana. Sekä tikku, millä näyttöä kosketaan/pelataan kuuluu mukaan laitteeseen.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti